Beste klanten,

Gelet op de sanitaire maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID – 19 te beperken, zijn we genoodzaakt om onze winkel te sluiten, en enkel nog op bestelling te werken. Omdat de nodige maatregelen moeten genomen worden zodat een sociale afstand van 1,5 meter gegarandeerd kan worden, vragen wij u vriendelijk om klant per klant de winkel te betreden bij afhaling van uw bestelling.

Hieronder nog enkele bemerkingen:

  • Bestellingen dienen min. 1 dag op voorhand en ten laatste tegen 20u ’s avonds doorgegeven te worden via email (info@tomdeneve.be), na dit tijdstip worden de bestellingen mogelijks verzet naar 2 dagen erna. Let zeker dat u een bevestiging heeft ontvangen van ons met het tijdstip van afhalen (kijk zeker ook uw spam folder na hiervoor).
  • Bestellingen kunnen telkens afgehaald worden tussen 16u en 18u.
  • Indien we niet genoeg op voorraad hebben, of er teveel bestellingen voor dezelfde dag op staan, dan kan het zijn dat we vragen om de bestelling op een andere dag op te halen.
  • Via deze link kunt u een lijst van ons aanbod vinden. Indien u iets specifiek wenst dat niet op de lijst staat, kunt u ons dit steeds vragen. In de mate van het mogelijke zullen wij dit dan toch proberen te voorzien.

We willen u alvast van harte bedanken voor het begrip voor deze aanpassingen.

Blijf gezond iedereen!