about

Wat meer info

Tom De Neve, slager van opleiding en gepassioneerd door zijn stiel, afkomstig uit Merchtem, woont al enkele jaren samen met zijn gezin in Grimbergen.

Sinds het voorjaar van 2014 is ons atelier verhuisd naar de Driekastanjelaarsstraat, waar we deze hebben aangebouwd aan onze woning. We zijn gestart met enkel BBQ’s aan te bieden, maar ondertussen is onze activiteit uitgebreid naar wekelijks vers vlees aan te bieden.

about-900x1100-v2
about-900x1100
SONY DSC

Aangezien we enkel op bestelling werken, omdat we uiterst vers kwaliteitsvlees willen aanbieden, hebben we geen winkel, maar kan er in onze atelier afgehaald worden. We krijgen de bestellingen ten laatste woensdagavond binnen en deze kunnen worden afgehaald op zaterdagmorgen van 11u tot 13u. De bestelling staat dan klaar, u verliest geen lange wachttijden en u bent zeker van de kwaliteit.

Daarnaast is onze specialiteit BBQ, volledige pakketten met groentjes, hapjes en dessert kunnen wij aanbieden. We hebben pakketten samengesteld, maar uiteraard kunnen deze ook zelf worden samengesteld door de klant.

Met de feestdagen voorzien we ook kant en klare menu’s.

about-1600x600-2
Top